Kiekerönmaa on historiansa aikana järjestänyt unohtumattomia elämyksiä lukuisille tyytyväisille vieraille ympäri maailmaa. Olemme ylpeitä voidessamme antaa tässä puheenvuoron muutamille heistä. Saammehan palvella pian sinuakin!

Kiekerönmaan virallinen suosittelija:

Juhani Isokoski

toimitusjohtaja, IsoAdvice Oy

Illanvietto Kiekerönmaassa on elämys, jota ei unohda...

“Halusimme juhlistaa liikekumppaneideni kanssa onnistunutta kanalintumetsästysretkeä luksusluokan saunaelämyksellä ja suuntasimme Kiekerönmaahan. Sauna oli maineensa veroinen ja massiivisesta vuolukivikiukaasta lähtevät löylyt vertaansa vailla. Saunaelämyksemme kruunasi Kiekerönmaan erämaaravintolassa tarjoiltu illallinen, joka sisälsi muun muassa poroisännän itse loimuttamaa lohta ja muita pohjoisen luonnon puhtaita herkkuja.

Illanvietto Kiekerönmaassa on elämys, jota ei unohda. Jos siis haluat järjestää yritystilaisuuden tai yksityisjuhlat, joista puhutaan pitkään, tämä on oikea valinta.”

Lue koko suosittelu

Viisi tähteä!

Kiekerönmaan virallinen suosittelija:

Mikko Nurmela

projektipäällikkö, Greenled Oy

Kiekerönmaa on juuri sopivan piilossa maailman hulinalta ja hälinältä...

“Vierailimme Kiekerönmaassa marraskuussa 2017. Olen itse juuri muuttamassa Australiaan,
joten illanviettomme teema oli yhdistetyt pikkujoulut ja läksiäiset. Visiittimme aikana keskityimme porojen rapsuttelun lisäksi saunomiseen ja erämaaravintolassa herkutteluun. Vaikka meillä ei muita aktiviteetteja ohjelmassa ollutkaan, jäi silti erityisen hyvin mieleen se, miten laadukkaasti kokonaisuus oli suunniteltu. Mitä pidemmälle ilta eteni, sitä huikeammaksi tunnelma muuttui. Oli unohtumaton elämys istuskella paljussa tumman yötaivaan alla ja odottaa revontulien valo-shown alkamista.

Voin lämpimästi suositella Kiekerönmaata esimerkiksi yrityksille, jotka haluavat viettää kokous- tai virkistyspäivän inspiroivassa ympäristössä. Kiekerönmaa on juuri sopivan piilossa maailman hulinalta ja hälinältä.”

Lue koko suosittelu

 

Kiinnostaisiko unohtumaton elämys?

Ota yhteyttä!