Uutiset

Poimintoja Facebookista:

Saunailta ja palvattua poronpotkaa, niistä on juttua pitkäksi aikaa.
HifiStudioOulu takasi laadukkaan äänentoiston poreiden äärelle 😉
Pian Oras Suomi ja uusia tuotteita.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Onko sinulla läheinen lapsiperhe joka ei ole päässyt vähävaraisena nauttimaan upeasta kotimaamme pohjoisen eksotiikasta?
Osallistu ja anna heille ikimuistoinen lahja itse osallistumalla Kiekerönmaan järjestämään kilpailuun!
Voittajan löydyttyä kilpailun arvonnassa, samalla ilmoitan mikä mahtava yritys on mukana kanssamme tekemässä yhteistyötä hyvän asian puolesta😊
Voittaja julkaistaan 1.12.2017

m.facebook.com/story.php?story_fbid=1599777036726765&id=490566857647794
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Nyt on Joupukki ajoissa liikkeellä,nyt on mahtavasti valoa mutta tuodaanpa sitä valoa myös jollekkin lapsiperheelle talveksi muuten hämärämpään ajankohtaan. Viimepäivien uutisissa puhuttu lapsista jotka eivät saa nauttia lomalla pienistäkään asioista kun rahat eivät riitä kaikkeen aina. Kiekerönmaassa haluan tarjota jollekkin lapsiperheelle talvella viikonloppuna päivän Kiekerönmaassa poroajeluiden ja pohjoisen makujen kera,sekä kuljetuksen jos omaa autoa ei ole sekä majoituksen viikonlopuksi. Arvontaan osallistuu he ketkä tykänneet kuvista taikka kommentoineet niitä , ja arvon näiden joukosta onnellisen joka voi ilmoittaa tämän jälkeen kenelle tuntemalleen lapsiperheelle tämän onnen haluaa antaa. Haastan samalla hyvälle asialle muutkin yrittäjät saattamaan jollekkin lapsiperheelle Onnellisia hetkiä pohjoisen taivaan alla 😊 FB ei ole mukana arvonnassa joka suoritetaan 1.12.2017 (Kuljetukset vain Suomessa)

Katso Facebookissa
·Jaa

Kiekerönmaassa koko talvelle paljon vapaita päiviä,mikäli etsit laadukkaita tiloja tule tutustumaan Kuusamon upeimpaan porotila elämyspaikkaan. Yhteistyökumppaneita haetaan.
Stefan's Steakhouse Ruka sekä EatRuka Catering valmistavat suussasulavat herkut.
Kota-Husky koiravaljakoilla sekä Sport House Ruka moottorikelkoilla opastavat Kitkan upeissa maisemissa.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Palvaamossa hirvenlihat pian valmiita, mahtaisi maistua eräällekkin eilisen Rukan avajaisten juhlijoille suolainen huikopala 😉 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Upeat revontulet oli jälleen tänä iltana😊 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa