Etusivu

Porotila

Kiekerönmaan porotila sijaitsee n. 12km päässä Rukan kyläkeskuksesta Kitkajärven kainalossa, Takkusalmen rannalla. Kiekerönmaan herra Huru-Ukko, paimentaa Kiekerönmaassa ikiaikaista porokarjaansa ja ylläpitää kuusamolaisen vieraanvaraisuuden perinnettä: tulijoille tarjotaan vain parasta.

Kiekerönmaata ympäröi upea järvinen maisema, jonka toisella puolella kohoaa Konttainen ja Rukatunturi. Kesällä Kiekerönmaan kävijöitä odottaa Kitkan kirkas vesi ja hieno hiekkaranta. Talvella kävijän silmiä hivelee taianomainen lumen peittämä talvimaisema ja kirkas tähtitaivas. Kiekerönmaan Huru-ukon hellässä huomassa voit nauttia porojen kellojen kilkatuksesta sekä vauhdin hurmasta, rentoutua kodan takkatulen lämmössä sekä herkutella pohjoisen puhtaista raaka-aineista tehdyistä herkuista. Uutuutena juuri valmistunut Pohjolan paras sauna toivottaa tulijat lämpimästi tervetulleeksi!

Kiekerönmaassa tekemistä riittää jokaiselle. Huru-Ukon valtakunnassa viihtyvät lapset ja aikuiset sekä työporukat. Kiekerönmaa on loistava paikka mieleenpainuvien yritystilaisuuksien ja perhejuhlien järjestämiseen. Alueelta löytyy:

Porotila_Kiekeronmaa_Kuusamo_sauna_palju-01

  • kaksi lämmintä kotaa
  • yksi pressukota
  • kaksi sisä wc –tilaa
  • Yksi laavupaikka
  • Pohjolan paras sauna  (lue linkistä lisää)

Toisessa kodassa on myös mahdollisuus yöpyä. Kodasta löytyy yksi parivuode (2hlö) ja laveri, johon mahtuu nukkumaan 6 henkilöä. Kodassa on myös kaksi pirtin pöytää.

Paikka on auki tilauksesta ja vastaamme mielellämme tarjouspyyntöihin. Toivomme että voimme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Kiekerönmaahan!

Tunnelmaa luonnossa
Erinomaisen hieno on myös Kiekerön maisema – järvenselän toisella puolella kohoaa Konttainen, jonka takaa siintää Rukatunturi. Kesällä Kiekerönmaan kävijöitä odottaa Kitkan kirkas vesi ja hieno hiekkaranta.
Unohtumattomia kokemuksia
Kiekerönmaa on paikka viihtyä ja viettää aikaa. Huru-Ukon porot viillettävät omalla radallaan, huskyt haukkuvat tulijat tervetulleiksi
Pohjoisen taikaa
Kitkajärven kainalossa, Takkusalmen rannalla, sijaitsevan Kiekerönmaan herra on Huru-Ukko. Ukko paimentaa Kiekerönmaassa ikiaikaista porokarjaansa ja ylläpitää kuusamolaisen vieraanvaraisuuden perinnettä: tulijoille tarjotaan vain parasta.

porotila_kuusamo_kiekeronmaa_sauna_slide-01

STEFAN'S STEAKHOUSE

Stefan's Steakhousen sekä Coloradon kanssa yhteistyössä tarjoamme Pohjolan parhaat illalliset todella tunnelmallisessa isossa kodassa jopa 34 henkilölle.

Kuusamon tunnelmallisin tilausravintola sijaitsee Kiekerönmmaassa jossa lappalaisten historian havinan voit aistia vieläkin, metsäpeurojen juoksu uralla sijaitsee nyt myös Pohjolan paras sauna jollaisesta tähänasti olet vain uneksinut.

Yhteistyössä: