Aktiviteetit

Aktiviteetit-porotarhaPorotilaan tutustuminen

Tule tutustumaan poroihin ja Kiekerönmaahan, saat poromiehenkasteen kodassa, jonka jälkeen voit tutustua poroihin poromiehen opastuksella.

Tämän jälkeen nautitaan nokipannukahvit ja Kiekeröwurstia tunnelmallisessa kodassa tai  laavulla Kitkajärven rannalla, lopuksi kokeilemme suopungilla heittoa.

 

Kiekerönmaan poroformulaAktiviteetit-poroformula

Tule kokemaan vauhdikasta ajoa porolla ja hanki poroajokortti. Ajon jälkeen porotilan kodassa nautitaan lämmintä juotavaa ja paistetaan Kiekeröwurstia takkatulen loisteessa.

 

Aktiviteetit-illallinen-2llallinen takkatulen loisteessa

Tule nauttimaan kodan lämmöstä ja takkatulen loisteesta Kiekerönmaahan. Kiekerönmaassa on kaksi kotaa, joissa molemmissa on mahdollista nauttia illallista.
Rukalta moottorikelkalla voitte viilettää opastuksella Kiekerönmaan rantaan jossa teidät ohjataan kodan lämpöön nauttimaan lämmintä juotavaa. Lämmikettä nauttiessasi poroisäntä kertoo mielellään porotaloudesta. Juomien jälkeen on illallisen vuoro takkatulen lämmössä. Paluu Rukalle tapahtuu kuljetuksilla.

 

Vauhdin hurmaa Husky-koirillaAktiviteetit-huskyt

Nouto Kiekerönmaan portilta, josta siirrymme poroisännän opastuksella kodan lämpöön nauttimaan lämmintä juotavaa ja vaihtamaan vaatteet. Matka jatkuu Husky -koirien hurmaavaan seuraan ja nautitaan vauhdin hurmasta Husky -koirien kyydissä. Lenkin jälkeen siirrytään kodan lämpöön nauttimaan pohjoisen puhtaista raaka-aineista tehtyä illallista. Paluu tapahtuu Kiekerönmaasta kuljetuksilla.

 

Aktiviteetit-katiskatPilkintää Kitkajärvellä

Mikä olisikaan nautinnollisempaa kuin pilkkiä lumen peittämällä jäällä ja nauttia auringon loisteesta? Tule yksin tai seurueesi kanssa Kitkajärven kala-apajille nauttimaan luonnon rauhasta. Kalasaalis voidaan valmistaa savustamalla tai halsterissa.

 

Yövy takkatulen loisteessaAktiviteetit-liekit

Haluatko kokea jotain erilaista ja ikimuistoista? Miltä tuntuisi nukahtaa takkatulen lämmössä ja kynttilöiden loisteessa? Tule yöpymään Kiekerönmaan kotaan ystäviesi kanssa!

Aktiviteetit-JoulupukkiJoulupukin vierailu

Joulupukki sekä Sperspiranttiantti -poro reen kanssa vierailevat tilauksesta luonanne. Halutessanne poromies ja poro vierailevat myös tilaisuudessanne.

Tervetuloa viihtymään!