Illallinen Kiekerönmaan erämaaravintolassa on monelle elämyspäivän herkullisin huipentuma. Täällä pääset nauttimaan huippukokkien loihtimista makuelämyksistä, joissa pääroolia näyttelevät tuoreet ja puhtaat pohjoisen luonnon raaka-aineet. Mystistä tunnelmaa herkutteluhetkeen tuovat kotaa koristavat saamelaisesineet sekä kymmenet kotaan sytytetyt kynttilät. Saatatpa ruokailun lomassa kuulla myös tunturituulen ujelluksen ja shamaanirummun kumean kaiun.

 

Huru-ukon hieno illallinen

Tässä menussa kohtaavat pohjoisen luonnon legendat. Kitkan Viisas ja klassikoiden klassikko, poronkäristys ovat Huru-ukon illallisen tähtiä!

Savumuikkumoussea ja Ärjän leipää
*
Poronkäristystä ja puikulavoita
*
Karpaloa


Poroisännän iloinen ilta

Poroisäntä osaa tarjoilla poroa tavalla, jos toisellakin. Lisäksi listalla on kirkasvetisen Kitkan kalasaaliiden parhaat sekä maukkaita marjoja.

Pohjoisen makuja, eli savustettua poropaistia, riimiporoa, graavattua siikaa ja savustettua muikkua
*
Poroa kahdella tapaa, eli grillattua poron filettä sekä ylikypsää poron niskaa ja -potkaa
*
Hillaa


Kiekerönmaan kuuluisat kestit

Näissä pidoissa pöydät notkuvat erämaa-gourmetia parhaimmillaan, eli puhdasta villiruokaa ja lähiluonnon tuoreita antimia.

Pohjoisen makuja, eli savustettua poropaistia, riimiporoa, graavattua siikaa ja savustettua muikkua
*
Keittoa ja rouskuvaa, eli metsäsienisoppaa ja mallasleipä-crumblea
*
Lähimetsien riistaa tai kirkasvetisen Kitkan kalaa
*
Suklaata ja marjaa

 

 

Kiinnostaisiko unohtumaton elämys?

Ota yhteyttä!